Henkilötietojen käsittely ja tietosuoja

Päivitetty 08/2015

Liity asiakasomistajaksi verkkopalvelu (jäljempänä Palvelu) on S-ryhmän (S-ryhmällä tarkoitetaan osuuskauppoja ja SOK:ta tytäryhtiöineen) verkkopalvelu, jossa asiakkaalla (jäljempänä Asiakas) on mahdollisuus liittyä S-ryhmän asiakasomistajajärjestelmän piiriin kuuluvan osuuskaupan asiakasomistajaksi. Palvelussa käsitellään henkilötietoja. Henkilötietojen käsittelyssä ja suojaamisessa noudatamme Suomen lakeja ja asetuksia yksityiselämän ja yksityisyyden suojasta. Asiakkaan Palvelussa antamat tietoja tallennetaan kahteen henkilörekisteriin: asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin, S-Pankin asiakkuuden ja tilin avaamiseen annetut tiedot tallennetaan S-Pankki Oy:n asiakasrekisteriin.

Palvelussa osuuskaupan asiakasomistajaksi liittyvän Asiakkaan tunnistamisessa hyödynnetään pankkien TUPAS-tunnistuspalvelua tai mobiilivarmennetta. Asiakkaan onnistunut tunnistautuminen on edellytys osuuskaupan asiakasomistajaksi liittymiselle sekä S-Pankin asiakkaaksi hyväksymiselle.

Liittyminen edellyttää osuuskaupan osuusmaksun (tai osaosuusmaksun) suorittamista. Osuusmaksun (tai osaosuusmaksun) maksamisessa Palvelussa hyödynnetään verkkopankkien verkkomaksupalveluita. Palvelussa asiakasomistajaksi liittyvälle Asiakkaalle avataan etujen maksutili S-Pankkiin rahana maksettavien asiakasomistajaetujen maksamiseksi. Asiakas hyväksyy osuuskaupan asiakasomistajaksi liittymisen ja S-Pankkin tilin avauksen allekirjoittamalla asiakasomistajasopimus/tilisopimuksen TUPAS-tunnistuspalvelulla tai mobiilivarmenteella.

Palvelun käyttöoikeus on S-ryhmän osuuskaupan asiakasomistajiksi haluavilla Asiakkailla. Vastaamme mielellämme tietosuojaa koskeviin kysymyksiin. Meihin voi ottaa yhteyttä www.s-kanava.fi Asiakaspalvelu-osion kautta.