HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY JA TIETOSUOJA
 

Päivitetty 07/2019

Liity asiakasomistajaksi verkkopalvelu (jäljempänä Palvelu) on S-ryhmän (S-ryhmällä tarkoitetaan osuuskauppoja ja SOK:ta tytäryhtiöineen) verkkopalvelu, jossa asiakkaalla (jäljempänä Asiakas) on mahdollisuus liittyä S-ryhmän asiakasomistajajärjestelmän piiriin kuuluvan osuuskaupan asiakasomistajaksi. Palvelussa käsitellään henkilötietoja. Henkilötietojen käsittelyssä ja suojaamisessa noudatamme Suomen lakeja ja asetuksia yksityiselämän ja yksityisyyden suojasta. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Katso lisää henkilötietojen käsittelystä www.s-kanava.fi/tietosuoja.


Palvelussa osuuskaupan asiakasomistajaksi liittyvän Asiakkaan tunnistamisessa hyödynnetään pankkien TUPAS-tunnistuspalvelua tai mobiilivarmennetta. Asiakkaan onnistunut tunnistautuminen on edellytys osuuskaupan asiakasomistajaksi liittymiselle.


Liittyminen edellyttää osuuskaupan osuusmaksun (tai osaosuusmaksun) suorittamista. Osuusmaksun (tai osaosuusmaksun) maksamisessa Palvelussa hyödynnetään verkkopankkien verkkomaksupalveluita. Asiakas hyväksyy osuuskaupan asiakasomistajaksi liittymisen allekirjoittamalla asiakasomistajasopimuksen TUPAS- tunnistuspalvelulla tai mobiilivarmenteella.


Palvelun käyttöoikeus on S-ryhmän osuuskaupan asiakasomistajiksi haluavilla Asiakkailla. Vastaamme mielellämme tietosuojaa koskeviin kysymyksiin. Meihin voi ottaa yhteyttä www.s-kanava.fi Asiakaspalvelu-osion kautta.